Klíma márkák

Ingyenes klíma házhozszállítás az egész országban!
Panasonic inverteres klíma akció
Toshiba Avant inverteres klíma akció

Szivárgásvizsgálat

Szivárgásvizsgálat

Magyarország EU csatlakozása után, hazánkra nézve is közelező érvényűek az olyan környezetvédelmi óvintézkedések, melyek az ózonkárositó és üvegházhatást fokozó gázok légkörbe jutását kívánják megakadályozni.

Ilyen, kiemelten környezetkárosító gázok – a hűtés- és klímatechnikai berendezésekben alkalmazott hűtőközegek is, melyek a berendezésekből eltérő mértékben szivároghatnak.

A szivárgásvizsgálat célja, az egyes hűtés- és klímatechnikai eszközökben alkalmazott hűtőközegek szivárgási mértékének meghatározása és dokumentálása, – valamint a szivárgás mértékétől függő intézkedések megfogalmazása.

A szivárgásvizsgálatot minden olyan tulajdonosnak el kell végeztetnie, aki a tövényi előírás hatálya alá eső hűtő- vagy klímaberendezést üzemeltet.

Ilyen berendezések a 3kg-nál nagyobb hűtőközegtartalmú klíma- és hűtőberendezések, folyadékhűtők, hűtőházak és hűtőkamrák.

Tehát ha Önnek, vagy cégének 3kg-nál nagyobb hűtőközegtartalamú berendezés van a tulajdonában, kötelezően szivárgásvizsgálatot kell rajta végeztetnie.

Ha több információt szeretne megtudni, látogassa meg szivárgásvizsgálattal foglalkozó weboldalunkat! 

Kapcsolat

Hétfőtől-péntekig: 8-18h-ig
Telefon: 70 615-3643
Email:
Nagyobb térképre váltás
A kosarad jelenleg üres. Kosár értéke: 0 Ft