Ingyenes klíma házhozszállítás az egész országban!
Panasonic inverteres klíma akció
Toshiba Avant inverteres klíma akció

Lg Therma V hőszivattyú 16kW LG HN1639 NK1

Kattintson a nagyobb képért !
Ár2 490 000 Ft
Akciós ár1 950 000 Ft
Kiszállítási díj 0 Ft
Kiszállítási időELFOGYOTT!
Árguru
Kérek értesítést, ha a termék ára akár 1 forinttal is csökken!
Ingyenes házhozszállítás

Art.No. LG HN1639 NK1

Lg Therma V hőszivattyú 16kW LG HN1639 NK1

Energiatakarékos, környezettudatos megoldás akár 16 kW névleges fűtési teljesítménnyel (kültéri, beltéri kombinációtól függően) a fűtésre, hűtésre és a használati melegvíz előállítására

Egy új ingatlan teljes körű fűtési, hűtési és használati melegvíz igényeinek kielégítésére az LG THERMA V – köszönhetően a takarékos és kompakt technológiájának - tökéletes megoldást nyújt egyetlen gépészeti rendszeren belül.

Az LG THERMA V olyan környezettudatos levegő-víz hőszivattyú, mely két megújuló energiaforrást is használhat: a levegőt és a napot. Mindemellett a berendezés fajlagos fűtési teljesítménye kimagasló (COP értéke akár 4,5) és jóval alacsonyabb a CO2 kibocsátása a gáz- vagy fűtőolajos rendszerekhez képest. Nincs szükség gázbekötésre, kéményre és ehhez kapcsolódó tervezésre, de kombinálható napkollektoros rendszerrel!
A rendszer 1 kWh hálózati elektromos energia felhasználása mellett akár 4,5 kWh hőenergiát képes biztosítani, ennek köszönhetően energiafelhasználása jóval alacsonyabb, mint más fűtőrendszereké.

Önálló rendszer
A modern ingatlanok energiafelhasználása egyre alacsonyabb. Egy új lakás teljes fűtési, hűtési és használati melegvíz igényeinek kielégítéséhez ma már szükségtelen túlméretezett épületgépészeti megoldások alkalmazása. A takarékos és kompakt technológiának köszönhetően az LG HN1639 NK1 Therma V a mindennapi komfort igényeit teljes mértékben képes kielégíteni. Ezen felül amennyiben a külső hőmérséklet drasztikusan az évszakos átlag alá csökken, egy kiegészítő rendszer biztosítja a megfelelő hőkomfort-érzetet.

Környezetkímélő megoldás
Az LG HN1639 NK1 Therma V akár két megújuló energiaforrás, a levegő és a napenergia hasznosításával, valamint a CO2-kibocsátás csökkentésével segít a környezet megóvásában.

Kényelmes szabályozás
Az LG HN1639 NK1 Therma V beépített, egyszerű és könnyen kezelhető vezérlő- rendszerének köszönhetően a teljes rendszer együtt vezérelhető:

  • A fűtés, hűtés, a használati melegvíz és a HMV napkollektor együttes vezérlése
  • A heti fűtési program beállítása
  • A szabályozási módok vezérlése
  • A vízhőmérséklet szabályozórendszer vezérlése
  • Biztonságos fűtés üzemmód szabályozása

Gazdaságos rendszer
A megújuló technológiának és a magas energiahatékonysági mutatónak köszönhetően az LG HN1639 NK1 Therma V az egyik legalacsonyabb üzemeltetési költségű fűtőrendszer a piacon!

Könnyű beépíthetőség
Az LG HN1639 NK1 Therma V széleskörűen alkalmazható megoldás, amely nem igényli az épület jelentős átalakítását. Egy diszkrét és kisméretű kültéri egységből és egy könnyen beépíthető beltéri egységből áll. A két egységet egyetlen hűtőközeg vezetékpár kapcsolja össze. A hidraulikus blokk telepítéséhez nincs szükség fúrásra, földmunkára, hőtároló egység (gáz, fűtőolaj vagy fa) alkalmazására, illetve kémény építésére.

Biztonságos fűtési üzemmód
A téli időszakban a folyamatos fűtés biztosítása elengedhetetlen. Ezért az LG HN1639 NK1 Therma V biztonsági rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a rendszer üzemeltetését meghibásodás esetén. A biztonságos fűtés üzemmódnak két szintje van:

1. szint: Kisebb meghibásodások jelzése a rendszer üzemben tartása mellett. Ez az üzemmód lehetővé teszi, hogy a felhasználó kapcsolatba lépjen a szakszervizzel, amely a teljes rendszert át tudja vizsgálni.

2. szint: Jelentős meghibásodások jelzése. Ebben az esetben a rendszer leállítja a Therma V kültéri egységét, és a fűtés folyamatosságának fenntartása érdekében a beépített kiegészítő elektromos fűtőegységet állítja üzembe.

Hasonló termékek

brutto:1 495 000 Ft
akció:1 363 218 Ft

Kapcsolat

Hétfőtől-péntekig: 8-18h-ig
Telefon: 70 615-3643
Email:
Nagyobb térképre váltás
A kosarad jelenleg üres. Kosár értéke: 0 Ft